Hjertestarter skap Rotaid Solid Pluss

ROTAID Solid Pluss m/Alarm

Skiller seg fra Rotaid Pluss ved at veggbraketten er laget av det solide materialet HDPE-plastikk (high-density polyethylene). Dette materialet er en av de mest resirkulerbare plastikktypene og med lang holdbarhet.

Med livbøyen som inspirasjon har ROTAID produsert et produkt som man øyeblikkelig forstår viktigheten av, hvordan den brukes og i 100 prosent resirkulert materiale.

ROTAID Pluss er laget av det solide materialet HDPE-plastikk (high-density polyethylene).

ROTAID Pluss er et innovativt veggskap til din hjertestarter. Den karakteristiske runde formen i grønne farger med en hjertestarterlogo i midten gjør den lett å identifisere i en nødssituasjon. Materialvalg og utseende gir en følelse av kvalitet og gir din hjertestarter gode oppbevaringsforhold.

Design

Fordelen med dette designet er at det sender tydelig signaler om at dette er en livreddende enhet.

Funksjonalitet

Skapet åpnes med en intuitiv vri-bevegelse som fjerner hele dekselet. Dekselet henger fast i veggbraketten med en nylonreim og man slipper derfor enkelt dekselet ned uten å bekymre seg for at det skal være i veien eller forsvinne.

Når dekselet er av har man full tilgang til hjertestarteren som henger på den veggmonterte braketten. Hjertestarteren tas enkelt og raskt ut og livredningen kan begynne.

Skapet leveres med alarm som aktiveres (105-110 dB) når dekselet fjernes fra veggbraketten.

Materiale

Dekselet har utsparinger for optimalt grep og er laget av 100 prosent polykarbonat i 5 millimeter tykkelse. Skapet gir solid beskyttelse og god motstand mot vann og støv. I tillegg er dekselet UV-beskyttet som gir god beskyttelse mot direkte og indirekte sollys.

Bakveggen på skapet er laget av HDPE-plastikk (meget solid) og formet på en måte som gjør at skapet passer til alle typer hjertestartere på markedet i tilegg til våre egne modeller fra Defibtech.

Bruksområder

Alle utendørs arenaer. På skip, i havnen, oppdrettsanlegget, utenfor gruven, ved banken, kommunehuset, kjøpesenteret, idrettshallen, taxiholdeplassen, treningssenteret, søppelskuret eller borettslaget.

Låsing

Vi anbefaler selvfølgelig ikke å låse av hjertestartere, men der det er tvingende nødvendig eller hvor lokasjonen har stengningstid, kan man enkelt låse kabinettet med for eksempel en hengelås med kode (kodelås). mrk. må kjøpes separat.

Lengde 48 cm
Bredde 48 cm
Høyde 18 cm
Vekt 6,7 kg

*Skapet er en skaffevare med 1-2 uker leveringstid.