Hjertestarter DefibTech Lifeline VIEW ML

Nå med to språk integrert – norsk og engelsk tale!

Hjertestarter Lifeline View ML er en kompakt hjertestarter med interaktiv skjerm (18.5 x 24 x 5,8cm) som tar liten plass og veier kun 1,4 kilo med batteri installert.

Godkjent av FDA (Amerikanske helsemyndigheter) og FAA (godkjente batterier å oppbevare ombord i fly).

Leveres som standard med norsk og engelsk tale og norske rettningslinjer (NRR).

Den første og eneste hjertestarter i markedet med en interaktiv fargeskjerm som viser steg-for-steg videoer med hjerte-lungeredning og ekstern defibrillering.

Hjertestarteren Lifeline VIEW ML fra USA gjør det enkelt for alle, fra etablerte “first respondere” til utrente forbipasserende å respondere med trygghet og korrekthet under en hendelse.

Denne revolusjonerende livreddende enheten kombinerer en elegant og brukervennlig design med tøffe spesifikasjoner tilpasset for bruk i det Amerikanske Forsvaret.

Med sin bifasiske bølgeform tilfredstiller den alle de virksomhetskritiske funksjoner som er nødvendige for å gi den mest avanserte hjertestansbehandling, og den følger selvfølgelig anbefalingene fra Norsk Gjennopplivningsråd.

Du kan være trygg på at enheten er lett å vedlikeholde og alltid klar for bruk. I tillegg er den designet for å enkelt kunne oppdatere og oppgradere forbedringer i årene som kommer.

4 år levetid på batteri
55 IP fukt-støv
Tåler 1,2 meter i falltest på alle flater inkl. skjermen
Tåler 450 kilo trykk i «knusetest»
1.4 kg vekt totalt med batteri installert
Størrelse 18.5 x 24 x 5.8 cm
Mindre enn 6 sekunder ladetid
125 støt
Bifasisk teknologi
Enkel å oppdatere og uten kostnader med minnebrikke

8 år garanti – ingen service på enhetene. Skulle det skje noe i garantiperioden får du en ny maskin av Mediq Norge AS, enkelt og greit!