Cederroth øyedusj spray 150ml

Spray til å rense og vaske bort støv og smuss fra øyne og sår. Sprayen gir en myk væskestrøm og har en total skylletid på 5 minutter. Praktisk til for eksempel skrubbsår som må rengjøres skikkelig. Sprayen kan benyttes flere ganger og er steril til siste dråpe.

MERK! Produktet erstatter ikke øyedusj ved akutte tilfeller (for eksempel med sprut av etsende stoffer), men kan brukes i trinn 2 under transport til sykehus etter første skylling.

Flaskens utforming gjør at den kan brukes i alle retninger, også opp-ned. Den gjennomsiktige hetten har en forsegling som brytes ved første åpning. Flasken kan lagres både stående og liggende. Væsken i sprayflasken er lagret i en indre pose isolert fra drivgassen og blandes derfor ikke med denne.

• Kombinert øye- og sårrengjøring
• Passer i Førstehjelpstasjon
• Kan brukes flere ganger
• Steril til siste dråpe

Rens dysen før bruk ved å spraye kort i luften. Spray med en avstand på 10-15 cm fra øyet eller såret. Unngå direkte kontakt med munnstykket. Må ikke utsettes for temperaturer over 50°C. Må ikke punkteres eller brennes, selv ikke når flasken er tom. Oppbevares i temperaturer mellom 0°C og + 40°C.

Inneholder 150ml steril saltløsning, 0,9% NaCl. Uten konserveringsmidler. Miljøvennlig drivstoff: nitrogen.Total spyletid ca. 5 minutter.

Holdbarhet fra produksjonsdato: 4 år.

Flaskens dimensjoner: H 16,2 cm x B 5,3 cm